Ako sme pre vás natáčali „Nové bývanie“

​Nedávno zavítal štáb známej televíznej relácie „Nové bývanie“ na východ Slovenska do Michaloviec. Tento formát TV JOJ je určený hlavne pre tých, čo sa zaujímajú o realitný trh a hľadajú pre seba nové bývanie. Na jeho úspešnosť medzi divákmi upozorňuje hlavne fakt, že sa vysiela už skoro 5 rokov. Je obľúbený kvôli jednoduchosti, zaujímavým ponukám a novým inšpiráciám v oblasti bývania.


A tak aj nás potešilo, keď nám zavolala dramaturgička projektu Patrícia Garajová Jarjabková s tým, že ju oslovila ponuka našej realitnej kancelárie. Hľadala pre klientov rodinné domy v blízkom okolí Michaloviec, kde sme mali nepochybne čo ponúknuť. Pripravili sme pestrú ponuku 12 rodinných domov v meste a v okolí, ktoré sa líšili cenou, stavom interiéru a exteriéru i polohou. Z nich sa nakoniec vykryštalizovalo trio favoritov.


Ako to však býva – nič nie je také jednoduché, ako sa zdá... Kvôli osobným okolnostiam klientov, ktorí sa nemohli zúčastniť na natáčaní relácie, bolo potrebné nájsť alternatívne riešenie. Našťastie sme ho so štábom našli. Oslovili sme pani, ktorá hľadala pre seba a svoje deti „nové bývanie“ v 3- alebo 4-izbovom byte v Michalovciach. Opäť sme pripravili ponuku bytov a nakoniec sme z nej vybrali tri, ktoré boli pre ňu najvhodnejšie.


Určil sa termín natáčania a už to išlo... Prišiel štáb s moderátorom Vladimírom Voštinárom a Martinom Čapom. Za dva dni, počas ktorých sa relácia v Michalovciach natáčala, sme zažili množstvo zážitkov aj zábavy. Naši makléri sa na natáčanie starostlivo pripravovali, ale aj tak kamera robí svoje... Ako sa im darilo ste mohli vidieť v premiére relácie v nedeľu 13. mája 2012 o 18:20. Ak ste ju nevideli, môžete si ju pozrieť na našej stránke v sekcii Tlač a médiá / videozóna.


Každý byt mal čo ponúknuť a mal svoje prednosti – či už to bola lokalita, v ktorej sa nachádzal, najvýhodnejšia cena oproti ostatným či jeho vybavenie. Rozhodovanie už bolo na klientke – ale to je viac-menej stále. My vám nehnuteľnosť ponúkneme, konečné rozhodnutie je však na vás. Sme radi, že sme aj takouto formou mohli prezentovať naše mesto a niektoré pekné byty, ktoré sa v Michalovciach nachádzajú.


tím KONEX REALITY

(14.05.2012)