Prečo exkluzívna?!

Žijeme v čase, v ktorom nie je nič zvláštne na tom, že sa potrebujeme s niekým poradiť, kam investovať naše ušetrené peniaze. Preto oslovujeme našich finančných poradcov, ktorí nám dajú potrebné informácie. Deje sa to však aj naopak – ak financie nemáme, môže nám takýto poradca pomôcť ich získať.

Už aj v našich končinách prevláda názor, že je vhodné poradiť sa s človekom od „fachu“. Kto ním môže byť? Mnohí sa obracajú na miestne  realitné kancelárie, ktorých je dnes, musím podotknúť, požehnane. Ako si vybrať? Určite dáme na odporúčania známych alebo naše  preferencie preverené skúsenosťami. Predsa nám nie je jedno, kto sa bude pohybovať v našom príbytku.


Ďalšou možnosťou je uzavrieť neviazanú zmluvu, teda ináč „neexkluzívnu“, ktorú s vami uzatvorí každá kancelária rada.  Badateľný rozdiel nenastane, ani keď takýchto zmlúv budete mať na vašom nočnom stolíku niekoľko desiatok, a na každej bude iná predajná cena!


Skutočnosť je ale taká, že realitná kancelária vám ponúka takúto formu zmluvy, aby vás uchránila od vypätých situácií a nemilých podrazov spôsobených ľudskou sebeckosťou. Ponúka vám spoluprácu na vysokej úrovni. Žiadna spolupráca sa  nezaobíde bez dobrej komunikácie. Komunikácia je „gro“ všetkých dobrých vzťahov – či je to vzťah s finančným poradcom, súkromným zdravotným špecialistom alebo realitným maklérom! Exkluzívna zmluva prináša danej  kancelárií priestor s rozvahou pracovať s ponukou vašej nehnuteľnosti a taktiež bez okolkov oslovovať potenciálnych klientov. To všetko sa deje s vaším plným vedomím a vašou súčinnosťou. Máte plné právo diskutovať o akomkoľvek postupe. Cena a výška provízie sa dá písomnou formou upraviť v akejkoľvek exkluzívnej zmluve! Zásadným rozdielom oproti iným formám predaja je to, že počas celého procesu komunikujete len s jedným, maximálne dvoma maklérmi jednej kancelárie, ktorí dôverne poznajú vašu situáciu s bývaním a snažia sa vám vyjsť v ústrety.


obchodný riaditeľ
KONEX REALITY