Rozvaha ľuďom svedčí

Nie je to tak dávno, čo mi zomrel otecko. Po otcovi ostali dva rodinné domy. Som vdova a sama žijem vo veľkom rodinnom dome. Nemôžem spravovať ďalšie nehnuteľnosti, a tak som sa rozhodla jeden dom predať.

Rozhodnúť  sa  bolo pre mňa dosť ťažké, dlhšie som zvažovala, na koho sa obrátiť. Zhodou okolností ma navštívila mladá pani z jednej realitnej kancelárie v Michalovciach. Sľúbila, že sa mi ozve a čoskoro ma bude kontaktovať telefonicky. Ale moje čakanie bolo márne, pani z realitky sa už neozvala. Tak ako sa hovorí: „Rozmýšľajúci človek napomáha svojmu osudu“. Bol to aj môj prípad.

Do rúk sa mi dostali regionálne noviny Michalovsko. Hneď na prvej strane som zbadala  veľkú reklamu realitnej kancelárie Konex reality s ponukou sprostredkovania  predaja  nehnuteľností. Bol tam uvedený kontakt na infolinku a ďalšie telefonické či internetové kontakty. Najprv som trochu váhala... Hovorí sa, že chytrému stačí napovedať neraz iba slovíčko a už vie, ako konať ďalej. Tak som na jedno z čísel zavolala. Bola som milo prekvapená, keď mi na druhom konci ihneď navrhli stretnutie.

 Na svet prichádzame ako nepopísaná kniha, nie vekom, ale nadaním a usilovnosťou sa človek prepracúva k svojej životnej múdrosti.  To  platí  aj  pre  makléra realitnej spoločnosti Konex reality, ktorý sa  postaral  o predaj  môjho  domu.  Bola neskorá jeseň, blížili sa Vianoce a tento človek neváhal prísť ani v tom najhoršom počasí – či to bol dážď, či mínusové teploty.  Neraz  sa  musel  brodiť  aj  snehom. Chcel mi však pomôcť a aj pomohol. Po Vianociach mi zavolal, že sa našiel kupec. Neverila som vlastným ušiam. Ale verila som človeku, ktorý v mojich očiach bol nielen talentovaný, ale vystupuje stále s usmiatou tvárou a schopnosťami stavbára. Vedel opísať celý dom pravdivo. Za dva dni som mala dom predaný, žiadne vybavovačky. Urobili všetko.

Preto  každému  odporúčam,  zverte svoju  nehnuteľnosť  tejto  realitnej  kancelárii  a hlavne  človeku, ktorému rozvaha svedčí. U nich vybavíte všetko  pod  jednou  strechou.  Ďakujem realitnej  kancelárii Konex reality za to, čo  druhí urobiť nevedeli.

 

S úctou a pozdravom,

Anna Geciová,

klientka KONEX REALITY